Vi har öppet mån-fre 11-18 och lör 11-15

Restaurangen drivs sedan 2004 av Åsa & Roland Neubauer, här är deras historia:

Roland kommer från Österrike och har arbetat sig runt i världen, bland annat inom Hilton koncernen. 1994 träffade han Arvikatjejen Åsa på kryssningsfartyget Vistafjord, där de båda arbetade i köket. Åsa hade tidigare jobbat på Operakällaren i Stockholm men paret bestämde sig för Värmland och hamnade på Selma Spa+ i Sunne. Där blev Roland köksmästare och Åsa arbetade i kallskänken och bageriet. När erbjudandet kom, att ta över Saffran & Vitlök, kunde de inte motstå frestelsen!

Maten lagas från grunden och efter parets filosofi att aldrig servera något de inte själva skulle vilja äta. Produkterna som används är så närproducerade som möjligt med bland annat bröd från Höje Vedugnsbageri, ost från Lillängens gårdsmejeri och varmrökt lax från Gustavalax.

 

e